Bu Şarkı Bizim Olsun!

Merhum işadamı Salih Tatlıcı’nın eşi Nurten Tatlıcı ile oğulları Uğur Tatlıcı; engelli vatandaşlarımızın önündeki engellerin kaldırılması yönünde farkındalık yaratma amacıyla “Bu Şarkı Bizim Olsun” projesine öncülük ederek destek verdiler.

Uğur Tatlıcı: “Müziğin insanlardaki güzel duyguları ve düşünceleri beslediğine her zaman inandım.”

“Bu Şarkı Bizim Olsun” projesi fikrini geliştiren, yönetmenliğini yapan ve gerçekleşmesinde maddi-manevi büyük katkıları bulunan Uğur Tatlıcı, bu konuda şunları söyledi:

Rahmetli babam Salih Tatlıcı bize insanlara yardımcı olmayı vasiyet etmiştir. Ben ve annem  de her fırsatta engelli ve yardıma muhtaç vatandaşlarımızın sorunlarına duyarlılıkla yaklaşan ve çözümler geliştiren kuruluşlara ve bu yöndeki sosyal sorumluluk projelerine destek veriyoruz. Bu ilişkilerden edindiğimiz deneyimlerimizle biz de yeni bir sosyal sorumluluk projesi geliştirmeyi amaçladık.

“Bu Şarkı Bizim Olsun” projesi bu şekilde ortaya çıktı. Engelli-engelsiz herkesin söyleyeceği güzel bir şarkı vardır, bu şarkıları hep birlikte söyleyelim ve bir farkındalık yaratalım istedik.

Projeye toplumun farklı kesimlerinde büyük bir destek geldi. Özellikle medya dünyasından, ünlü sanatçılarımız ve sporcularımızdan çok büyük bir destek gördük, sağ olsunlar işlerini güçlerini bırakıp yardıma koştular, desteklerini esirgemediler, hepsine çok teşekkür ediyoruz.

Büyük bir emek verdiğimiz bu proje için 1 yılı aşkın bir süredir çalışıyoruz. Engelli vatandaşlarımızla, ünlü sanatçı ve sporcularımızla, farklı mekanlarda çok sayıda çekimler yaptık”

Engelli vatandaşlarımız için hazırladığımız “Bu Şarkı Bizim Olsun” projemiz, dilerim güçlerine güç katar, sanatçı ve sporcularımız ile tüm duyarlı vatandaşlarımız bu projede bize destek olmaya devam ederler.