Türk Böbrek Vakfı’na Anlamlı Bir Bağış

Salih Tatlıcı Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Tatlıcı, merhum babası Salih Tatlıcı adına Türk Böbrek Vakfı’na çok anlamlı bir bağışta bulundu. Uğur Tatlıcı, Fenerbahçe’nin milli futbolcusu Mehmet Topal’ın eşi Selda Topal’ın, Vakıf’a gelir sağlamak için bağışladığı “İsimsiz” adlı şiir kitabından, Selda Topal ve Vakıf arasındaki bu çok güzel ve anlamlı iş birliğine katkıda bulunmak amacıyla çok sayıda satın alıp merhum iş adamı Salih Tatlıcı’nın sevenleri ve yakınlarına hediye ederek önemli bir destek verdi.

Uğur Tatlıcı, merhum babası Salih Tatlıcı’nın yardıma ihtiyacı olan insanlara destek olmaları için annesi Nurten Tatlıcı ile kendisine sözlü vasiyetini, hayır amaçlı çalışan kurumlara bağışta bulunarak yerine getirmeye devam ediyor.

Uğur Tatlıcı son olarak, ülkemizde böbrek hastalarına destek olmak amacıyla 1985 yılında kurulmuş Türk Böbrek Vakfı’na gelir sağlayacak çok önemli bir bağışta bulundu.

Futbolcu Mehmet Topal’ın hayırsever eşi Selda Topal’ın bağışladığı şiir kitabı

Fenerbahçeli milli futbolcu Mehmet Topal’ın eşi Selda Topal, insanlara yardım amaçlı çalışan birçok sivil toplum kuruluşuna verdiği desteklerle bilinen hayırsever bir vatandaşımızdır. Selda Topal,Türk Böbrek Vakfı’nın yardımlarıyla diyaliz tedavisi gören çocuklara destek olmak için yazdığı “İsimsiz” adlı yeni şiir kitabını, oğlu Mehmethan’ın doğum günü olan 2 Aralık’ta yayımlamış ve oğlu Mehmethan ile eşi Mehmet Topal’a ithaf ederek kitabın satış gelirlerinin tamamını kendisinin de mütevelli heyeti üyesi olduğu Türk Böbrek Vakfı’na bağışlamıştı.

Uğur Tatlıcı’nın, Türk Böbrek Vakfı ve Selda Topal’ın işbirliği projesine desteği

Uğur Tatlıcı da, Selda Topal’ın bu anlamlı bağışına ve Türk Böbrek Vakfı’na önemli bir destek vermek amacıyla, Selda Topal’ın “İsimsiz” adlı şiir kitabından merhum babası Salih Tatlıcı adına çok sayıda satın alarak bunları merhumun sevenleri ve yakınlarına hediye etmiştir.

Uğur Tatlıcı, bu anlamlı bağışla ilgili olarak, Selda Topal’ın bu anlamlı projesine rahmetli babam adına destek vermekten büyük bir mutluluk duymaktayım. Dünya’da sağlıktan daha önemli ne olabilir? Binlerce böbrek hastası vatandaşımız diyaliz makinasına bağımlı olarak yaşamlarını sürdürmek durumunda kalıyor. Onlara yardımcı olan Türk Böbrek Vakfı’na ve Selda Topal gibi hayırseverlerin projelerine elimizden geldiğince destek olmaya devam ederek, ihtiyacı olanlara yardım edeceğiz” mesajını vermiştir.

Türk Böbrek Vakfı, böbrek hastalarına destek veren önemli bir sivil toplum kuruluşudur

30 Mayıs 1985 tarihinde kurulan Türk Böbrek Vakfı, böbrek hastalıklarının önlenmesi, tedavisi ve kronik böbrek yetmezliklerinde de organ nakli hizmetlerine destek vermek amacıyla faaliyet göstermenin yanında, böbrek hastalıkları konusunda farkındalık sağlamak amacıyla tanıtım kampanyaları ve eğitim etkinlikleri organize ederek çalışmalar yapan ülkemizin bu alandaki en önde gelen sivil toplum kuruluşlarından biridir.