Merhum Salih Tatlıcı 15. Ölüm Yıldönümünde Anıldı

Sevgili eşim, canım babamı kaybetmiş olmanın derin üzüntüsünü yüreğimizde yaşıyoruz. Bizi derin acılar içinde bırakıp aramızdan ayrılışının 15. yılında, yokluğu onulmaz bir yara gibi içimizi acıtmaya devam ediyor, tarifsiz bir özlem duyuyoruz.

Adını yaşatmak için kurduğumuz “Salih Tatlıcı Vakfı” olarak, internet sitemizde de görüleceği üzere; başta insanlar olmak üzere dünyadaki tüm canlıların daha iyi bir hayat yaşaması ve doğayı da koruma altına almak için çeşitli alanlarda çalışmalar yapan yurtiçinde ve yurtdışında kurulu dernek ve vakıflara destek olmaya devam ediyoruz.

Ayrıca bu yıl, her zaman eğitime verdiği önemin bilinciyle Vakıf olarak; ülkemizin köklü eğitim kurumlarından olan asırlık Darüşşafaka Cemiyeti ile işbirliği yaparak çok sayıda üniversite öğrencisine burs vermeye başlamanın sevincini ve gururunu da yaşıyoruz.

Nur içinde uyu, mekânın cennet olsun.

Nurten & Uğur Tatlıcı