Uğur Tatlıcı’ya Şehit Polis Aileleri Dayanışma Derneği’nden Teşekkür Belgesi

Merhum işadamı Salih Tatlıcı’nın oğlu Uğur Tatlıcı; 1992 yılında kurulan Şehit Polis Aileleri Dayanışma Derneği’ne bağışta bulundu. Bu vesileyle Dernek Genel Başkanı Sayın Emel Çalışkan tarafından bir teşekkür belgesi sunuldu.

Vatan ve Millet için canını feda eden polislerimizin geride kalan ailelerinin destekçiyiz

Bağışla ilgili olarak Uğur Tatlıcı; “Rahmetli babam polislerimiz ülkemizin değerleridir, onları sevelim ve sayalım derdi. Şehit polislerimizin yakınlarına her zaman destek olurdu. Polislerimiz bizlerin can güvenliğini sağlayan, her zorluğa göğüs geren, kendilerini bizim güvenliğimiz için siper eden ve bu yolda şehit olan kahramanlarımızdır. Şehit polislerimizin emaneti olan ailelerine her zaman sahip çıkmalı, destek olmalıyız.” dedi.

Şehit Polis Aileleri Dayanışma Derneği

Dernek kurulduğu 1992 yılından beri Vatanımızın bölünmez bütünlüğü, milletimizin huzur ve güvenliğini temin için her zaman ve her yerde her türlü şartlar altında görev yapmış ve bu uğurda görevinin başında ŞEHİT olmuş polisimizin geride kalan eş ve çocuklarına, ayrıca anne ve babasına, sosyal bir dayanışma imkanı yaratabilmek ve bu sebeple onlara hizmet götürmek için çalışmalar yapmaktadır.