Vakfımız AFAD’a 3. Bağışını Gerçekleştirdi

Salih Tatlıcı Vakfı, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen yurttaşlarımızın barınma sorununun çözümüne bir nebze de olsa katkı sağlamak amacıyla AFAD’ın “Evim Yuvan Olsun” kampanyasına bağışta bulundu.

Deprem bölgesine gönderilmek üzere sipariş verdiğimiz konteynırların üretimi devam ederken, AFAD’ın başlatmış olduğu “Evim Yuvan Olsun” kampanyasına  bağışta bulunarak AFAD’a desteğimizi sürdürüyoruz.

Her geçen gün can kayıplarının artması nedeniyle büyük üzüntü duyuyor, depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyor, yaralananlara acil şifalar temenni ediyoruz.

Salih Tatlıcı Vakfı