Vakfımızdan Eurogroup For Animal’s Destek

Hayvanların korunması ve istismarına karşı barışçıl bir şekilde kampanyalar yürüten merkezi Belçika’da  olan “EUROGROUP FOR ANIMALS” isimli organizasyona Vakıf olarak bağışta bulunduk. Bağışla ilgili olarak organizasyon tarafından Vakfımıza teşekkür belgesi sunuldu.

Hayvanların Duyarlı Varlıklar Olarak Değer Verildiği Ve Saygı Duyulduğu Bir Toplum İçin Yapılan Tüm Çalışmaları Destekliyoruz

Bağışla ilgili olarak Vakfımız Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Tatlıcı; “Hayvanlara insan çıkarları için zarar verilmemeli, sömürülmemeli, hayatlarını barış içinde yaşamalarına izin verilmeli. Tüm insanlar hayvanların haklarını tanımalı, saygı göstermeli ve bunlar yasalarla koruma altına alınmalı. Biz de Vakıf olarak; hayvan istismarı ile mücade eden, tüm hayvanlar için zulümsüz bir yaşam tarzı teşvik  etmeye yönelik çalışmalar yapan “EUROGROUP FOR ANIMALS” isimli organizasyona bağışta bulunmayı görev bildik.” dedi.

EUROGROUP FOR ANIMALS

Eurogroup for Animals, 40 yılı aşkın süredir Avrupa çapında hayvan savunucularını bir araya getirmektedir. Hayvanların korunmasını ölçülebilir şekilde iyileştirmek, karar vericileri olumlu değişim yaratmaya ve AB düzeyinde koordineli savunuculuk ve kampanyalar sunmaya davet etmektedir. Vizyonu; hayvanlara duyarlı varlıklar olarak değer veren ve saygı duyan bir Avrupa’dır. Pan-Avrupa hayvan koruma örgütü olarak Eurogroup for Animals’ın temel odak noktası, hayvanların duyarlı varlıklar olarak değer verildiği ve saygı duyulduğu bir toplum için çıkarları doğrultusunda çalışmaktır. Birleşik bir ağ sayesinde, daha iyi mevzuat, en yüksek standartlar ve yaptırımlar sağlayarak ve toplumsal değişimi teşvik ederek hayvanları korumaktadır. Hayvan refahı konularında halkın desteğini toplamak ve üye kuruluşları tarafından düzenlenen kampanyalara katılmak için Avrupa çapında büyük kampanyalar ve dilekçeler başlatmıştır.