Vakfımızdan Çocuklarımıza Destek

Ülkemizi; hayallerini gerçeğe, mutluluğunu yüzüne, sesini kürsüye taşıyabilen çocukları olan, rol model bir ülke haline getirmek vizyonu ile faaliyet gösteren T.C. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü’ne bağlı Çocuk Evlerinde kalan çocukların her türlü ihtiyacı için bağışta bulunduk

Doğal Felaketlerin En Büyük Mağdurları Masum Çocuklardır

Bağışla ilgili olarak Vakfımız Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Tatlıcı; “Doğal felaketler insan hayatında büyük ve yıkıcı izler bırakır. Çok sayıda can ve mal kaybına sebep olur. Psikolojik, ekonomik ve sosyal tahribatlar yaratır. Ülkemizin güneydoğusundaki illerimizde yaşanan büyük deprem ve ardından yaşanan sel felaketi geride annesini, babasını hatta tüm ailesini kaybeden gözü yaşlı masum çocuklar bıraktı. Her zaman olduğu gibi Devletimiz şefkatli elini uzatarak bu çocukları Devletimizin koruması altına alarak öncelikle sağlıklı bir ortamda yetişmelerine ve eğitilmelerine imkan tanımış olacaktır. Biz de Vakıf olarak Sayın Bakanlığımıza destek verdik.” dedi.

T.C. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü

Misyonu; köklü devlet tecrübemiz, engin kültür ve medeniyet birikimimiz, evrensel hukuk ilkeleri, ulusal plan ve politikalar ile sosyal değişim ve gelişim çerçevesinde, vizyonunu gerçekleştirmektir.

Başlıca ilkeleri akıl ve bilimin rehberliğinde;

• İnsan haklarına, çocuk haklarına, evrensel hukuk ilkelerine ve mevzuata bağlı kalmak.
  • Çocuğun yüksek yararı çerçevesinde; milli ve manevi değerleri gözeterek bilimsel veriye dayalı sürdürülebilir hizmet vermek.
  • Tarafsız, şeffaf, adil, hesap verebilir ve işbirliğine açık olmak.
  • Teknolojik imkanlardan etkin yararlanmak.
  • Hizmet sunumunda; gelişim ve değişimi, toplam kaliteyi ve memnuniyeti esas almak.
  • Performans  odaklı yönetim sergilemek.