Babalar Günü Kutlu Olsun

Bir ömür ailesine kol kanat geren, her türlü olanağını, zamanını, birikimini evlatlarının geleceği için seferber eden, sevginin ve güvenin en güçlü sembolü olan tüm babalarımızın Babalar Günü’nü kutluyor, vatan için şehit olmuş ve evlatlarını vatan toprağına emanet eden babalarımızı hürmetle anıyoruz.

Bu vesileyle bu yıl babalar gününde Vakfımız; 100 yıldır dünyayı çocuklar için daha iyi bir yer haline getirmeyi amaçlayan uluslararası “Save the Children” vakfına bağışta bulundu.

Sevgisiyle, cömertliğiyle yolumuzu aydınlatan, öğreten, öğütleyen, destekleyen, geleceğimize alınterini katan başımızın tacı tüm babaların  “Babalar Günü” kutlu olsun.

Salih Tatlıcı Vakfı

Genel Müdürlüğü

Babalar Günü Kutlu Olsun

Her koşulda yanımızda olan, bizi sarıp sarmalayan, hayatında en güzel yeri bize ayıran, her zaman arkamızdaki güç olan kıymetli varlığımız babalarımız daima aklımızda ve kalbimizde olacaktır.

Bu vesileyle bu yıl babalar gününde Vakfımız; bir yılı aşkın süredir Ukrayna’da yoğunlaşan düşmanlıklar nedeniyle hayatı ve refahı tehdit altında olan, savaşın yükünü çeken sivil halkın, özellikle de bakıma muhtaç yaşlıların hayatta kalmaları için gereken araçları sağlamak için Ukrayna’da kalmaya ve Ukrayna halkına yardım ve koruma sağlamaya kararlı olan Birleşmiş Milletler ve insani yardım ortaklarından “United Nations Ukraine”  kuruluşuna bağışta bulundu. Kuruluş tarafından Vakfımıza teşekkür belgesi sunuldu.

Salih Tatlıcı Vakfı

Genel Müdürlüğü

United Nations (Birleşmiş Milletler)

Birleşmiş Milletler, 1945 yılında kurulmuş uluslararası bir kuruluştur. Şu anda 193 Üye Devletten oluşan Birleşmiş Milletler’in çalışmalarına, kuruluş şartında yer alan amaç ve ilkeler rehberlik etmektedir. Birleşmiş Milletler, hızla değişen dünyaya ayak uydurmak için yıllar içinde gelişti. Ancak bir şey aynı kaldı: Dünya üzerindeki tüm ulusların bir araya gelebileceği, ortak sorunları tartışabileceği ve tüm insanlığın yararına olacak ortak çözümler bulabileceği tek yer orası olmaya devam ediyor.

Thank you SALİH TATLICI VAKFI

Reference: 16684690

Date: June 17, 2023 9:50 AM

In compliance with United States Internal Revenue Service requirements regarding charitable donations, the UN Foundation affirms that no goods or services have been provided by the Foundation to you in consideration for your contribution. Please retain this letter as proof of your gift.

This campaign is run by the United Nations Office for the Coordination of Humanitarian Affairs and powered by the United Nations Foundation. Additional information about the fund can be found at Crisis Relief.

Donation Received from:

SALİH TATLICI VAKFI