Nurten ve Uğur Tatlıcı’dan Burs Desteği

Merhum işadamı Salih Tatlıcı’nın eşi Nurten Tatlıcı ile oğulları Uğur Tatlıcı,

2009 yılından bugüne kadar eğitim gören ihtiyaç sahibi binlerce çocuk ve gence burs olanağı sağladılar. Eğitime verdikleri bu destekden dolayı da her zaman mutluluk duyuyorlar.

Bundan böyle Nurten ve Uğur Tatlıcı tarafından bu yıl kurulan Salih Tatlıcı Vakfı”; her yıl yeniden tespit edilecek kontenjan, tutar ve sürelerde, Devlet üniversitesinde veya özel üniversitelerde lisans düzeyinde öğrenim gören başarılı ve maddi imkanları yetersiz öğrencilere burs verecektir. Bursa başvuru koşulları, süresi ve diğer bilgileri internet sitemizin “BAŞVURU” sekmesinde bulabilirsiniz. Keza burs başvurularınızı da internet sitemizin “BAŞVURU” sekmesinden yapabilirsiniz.

Bursla ilgili olarak Uğur Tatlıcı; “İnsan yaşamının en zor dönemlerinden biri de öğrencilik hayatında maddi imkansızlıklarla mücadele etmek, ayaklarının üzerinde durmaya çalışmaktır. Rahmetli Babam okumayı çok istemesine rağmen ailevi imkansızlıklar nedeniyle eğitimini yarım bırakmak zorunda kalmış ve küçük yaşlarda babasının dükkanında çalışmaya başlamış, zaman içinde çok başarılı bir işadamı olmuştur. Babam eğitime çok önem verirdi. Hayattayken eğitim alanında önemli bağışlarda bulunmuştur. Burs vermek geleceğe yapacağımız çok anlamlı bir katkıdır derdi ve bizden de bunu sürdürmemizi isterdi. Biz de annemle birlikte sevgili babamın sözlü vasiyetini yerine getirmeye çalışıyor, bundan büyük mutluluk duyuyoruz.” dedi.