Özel Yaşam Konteynırlarımızın Üretimi Devam Ediyor

Ülkemizde yaşanan büyük deprem felaketi nedeniyle evi yıkılan ve sokakta yaşamak zorunda kalan vatandaşlarımızın barınma ihtiyacını gidermek için Salih Tatlıcı Vakfı geçtiğimiz hafta “Deprem Bölgesi Özel Yaşam Konteynırları” sipariş etmişti.

Sipariş ettiğimiz yaşam konteynırlarının bir kısmının üretimi devam ederken, bir kısmı teslime hazır durumdadır. Duyurumuzun ekinde üretimi devam eden ve tamamlanan konteynırlarımızın görsellerini bulabilirsiniz.

Tüm konteynırlarımızın üretimi tamamlandıktan sonra, Vakfımız tarafından teslim alınacak ve deprem bölgesinde en çok  ihtiyaç duyulan şehrimize TIR’larla sevk edilecektir.

Salih Tatlıcı Vakfı olarak asrın felaketinin yaralarını sarmak için desteğimizi sürdürmeye devam edeceğiz.

Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz.

Salih Tatlıcı Vakfı