Vakfımızdan Greenfinity Vakfına Destek

Yaz aylarında tüm dünyada orman yangınları artmaktadır. Bu yangınlar bilinçli veya bilinçsiz olarak turizm bölgelerinde veya piknik alanları gibi daha ıssız yerlerde çıkabilmektedir. Vakıf olarak; yarınlarımızın güvencesi olan başta orman alanları olmak üzere, iklim ve çevre projeleri üreten Greenfinity Vakfı’na bağışta bulunduk. Bağışla ilgili olarak Greenfinity Vakfı’ndan Vakfımıza teşekkür mektubu takdim edildi.

Orman Alanlarımızı Çoğaltmak İçin Fidan Bağışlamaya Devam Edeceğiz

Bağışla ilgili olarak Vakfımız Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Tatlıcı; “Her yaz olduğu gibi sadece ülkemizde değil dünyamızın bir çok bölgesinden nerdeyse her gün orman yangını haberi almaktan büyük üzüntü duyuyoruz. Orman yangınlarını önlemek için ülkemizde ve tüm dünyada çeşitli önlemler alınmalıdır. İnsanlar bu konuda da sürekli bilinçlendirilmelidir. Sürdürülebilir yaşam ilkesiyle başta topraklarımız olmak üzere tüm doğal varlıkların korunması için bilim temelli çalışan, topraktan gelen toplumsal barışa inanan, gönüllü, bilinçli, öncü ülkemizde ve dünyadaki sivil toplum kuruluşlarını destekliyoruz. Doğayı ve çevreyi korumak amacıyla üzerimize düşeni her zaman yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Greenfinity Foundation (Çevreyi Koruma Vakfı)

Greenfinity Vakfı, merkezi Avusturya’nın Graz kentinde bulunan bir hayır kurumudur.

Sloganı: “Dünyamız için Birlikte. Birlikte Bir Gelecek”. Greenfinity Vakfı, kurulduğu 2011 yılından bu yana dünya çapında sürdürülebilir çevre ve iklim projeleri uygulamaktadır.

Ayrıca Vakıf, etkili iklim koruması, doğal yaşam alanlarının korunması ve atmosferdeki sera gazlarının azaltılmasına yönelik önlemleri desteklemektedir. Greenfinity Vakfı, yerel ortakların yanı sıra ulusal ve uluslararası çevre gruplarıyla yakın işbirliği içinde çalışır. Böylece, tüm bağışların sürdürülebilir bir temelde verimli bir şekilde kullanılmasını sağlamak, çevremizin uzun vadeli korunması için önemli bir temel oluşturmayı amaçlamaktadır.