Yaşanan Deprem Nedeniyle Dost Ve Kardeş Fas Halkının Yanındayız

Fas’ın El-Huz bölgesinde meydana gelen depremde can kaybı yaşanmasından, çok sayıda kişinin yaralanmış olmasından ve depremin ciddi hasara yol açmasından Salih Tatlıcı Vakfı olarak derin üzüntü duyduk. Dost ve kardeş Fas halkına ve hükümetine başsağlığı; hayatını kaybedenlere rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz.

Bir başka dost ülke Fransa’nın Fas’ın acil ihtiyaçları ve ülkenin yeniden inşası için yaptığı yardımlar doğrultusunda; Vakfımız Fas halkının yaralarını sarmasına bir nebze faydası olması için acil olarak Fransız Kızılhaç Örgütü’ne nakdi yardımda bulundu.

Bağışla ilgili olarak Fransız Kızılhaç Örgütü Vakfımıza teşekkür mektubu gönderdi.

Tüm Fas halkına geçmiş olsun…

Salih Tatlıcı Vakfı

Nurten Tatlıcı & Uğur Tatlıcı