Mutlu ve Sağlıklı Yıllar…

2023 yılını geride bırakıyoruz.

Bizi büyük acılar içinde bırakarak aramızdan ayrıldığı 22 Şubat 2009’dan bugüne dek her zaman kalbimizde yaşattığımız ve yaşatacağımız kıymetli eşim ve babamız Salih Tatlıcı’yı 2024 yılına girerken saygı, sevgi ve özlemle anıyoruz.

Tüm kültürlere, tüm inançlara saygıyla yaklaşan, hiçbir insanı ötekileştirmeden, tüm dinlere ve inançlara eşit mesafede duran Vakfımız; yurtiçi ve yurdışında engelliler, çevre, eğitim, kültür, sahipsiz hayvanlar, savaş mağdurları, deprem mağdurları, Afrika’ya su sağlamak gibi her zaman yardım bekleyenlere destek oldu.

6 Şubat’ta Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve çevre illerimizde de yaşanan büyük depremde çok sayıda vatandaşımız hayatını kaybetti, yaralandı, evini, eşyasını yitirdi. Vakfımız bu depremde, öncelikle barınma olmak üzere, vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını gidermeye yönelik çalışmalar yapan AFAD başta olmak üzere tüm Sivil Toplum Kuruluşlarına destek verdi.

“Salih Tatlıcı Vakfı” olarak 2024 yılının ülkemizde ve tüm dünyada  insanlığı ve tüm canlıları olumsuz etkileyen kötülüklerin sona ermesini, tüm insanlar ve canlılar için  sevginin, barışın, sağlığın ve huzurun egemen olduğu, güzel bir yıl olmasını gönülden diliyoruz.

Mutlu Yıllar!

Nurten & Uğur Tatlıcı