Vakfımızdan “Balıklı Rum Hastanesi Vakfı”’na Destek

Vakfımız; 1753 yılında kurulan, bugüne kadar ülkemizin bir çok yerinden gelen hastaları tedavi etmiş, yaşlı, yetim ve öksüzleri  barındırmış olan İstanbul’daki rum cemaatine bağlı asırlık “Balıklı Rum Hastanesi Vakfı” ’na bağışta bulundu.

Hayır Amaçlı Faaliyet Gösteren Tüm Kurumları Destekliyoruz

Bağışla ilgili olarak Vakfımız Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Tatlıcı; “Sevgi ve şefkatle ihtiyacı olan herkese destek olan, ihtiyacı olan herkese kucak açan, böylesi kutsal bir amaç için kurulmuş asırlık “Balıklı Rum Hastanesi Vakfı”’na destek olmaktan mutluluk duyuyoruz. Osmanlı toplumunun ekonomik, kültürel ve sosyal yaşantısına büyük katkıları olan Rum topluluğuyla köklü bağlantıları olan bu Vakıf ile işbirliğimiz bizi ayrıca mutlu etti. Bu tür hayır amaçlı faaliyet gösteren kurumları desteklemeye devam edeceğiz.” dedi.

Balıklı Rum Hastanesi Vakfı

Türkiye’nin en köklü ve deneyimli hastanesi olan Balıklı Rum Hastanesi; 1753 yılından beri hizmet vernektedir. Alanında uzman çalışanları, hasta odaklı üstün hizmet anlayışı ve çalışmayı bir raya getiren Balıklı Rum Hastanesi kaliteli tanı ve tedavi hizmetleri sunmaktadır. Vakıf Geriatri Sevislerinde yaşlılar uzman hekimlerin kontrolünde, hemşire ve hasta bakıcıların gözetiminde güvenli ve huzurlu bir şekilde hayatlarını sürdürmektedirler. Balıklı Rum Hastanesi Vakfı; yüzyılların şefkati ile güncel teknolojiyi kullanarak geniş kitlelere ulaşılabilecek örnek bir hizmet sunmak ve hasta memnuniyetini sağlamak vizyonu ile çağdaş sağlık hizmeti sunumu anlayışı doğrultusunda insanımızın ruh ve beden sağlığını koruyup geliştirmek, hastalara en iyi şekilde kaliteli sağlık hizmeti sunmayı görev edinmiştir.