Merhum Salih Tatlıcı 15. Ölüm Yıldönümünde Anıldı

Sevgili eşim, canım babamı kaybetmiş olmanın derin üzüntüsünü yüreğimizde yaşıyoruz. Bizi derin acılar içinde bırakıp aramızdan ayrılışının 15. yılında, yokluğu onulmaz bir yara gibi içimizi acıtmaya devam ediyor, tarifsiz bir özlem duyuyoruz.

Adını yaşatmak için kurduğumuz “Salih Tatlıcı Vakfı” olarak, internet sitemizde de görüleceği üzere; başta insanlar olmak üzere dünyadaki tüm canlıların daha iyi bir hayat yaşaması ve doğayı da koruma altına almak için çeşitli alanlarda çalışmalar yapan yurtiçinde ve yurtdışında kurulu dernek ve vakıflara destek olmaya devam ediyoruz.

Ayrıca bu yıl, her zaman eğitime verdiği önemin bilinciyle Vakıf olarak; ülkemizin köklü eğitim kurumlarından olan asırlık Darüşşafaka Cemiyeti ile işbirliği yaparak çok sayıda üniversite öğrencisine burs vermeye başlamanın sevincini ve gururunu da yaşıyoruz.

Nur içinde uyu, mekânın cennet olsun.

Merhum Salih Tatlıcı 14. Ölüm Yıldönümünde Anıldı

Sevgili eşim, canım babam; yokluğunun ilk günü nasılsa 14. yılında da aynı acı, hüzün ve özlemle doluyuz.

Bu yıl bir başka acıyı da ülkece yaşıyoruz. 6 Şubat 2023’de Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen çevresindeki 10 ilimizde de yaşanan büyük depremde hayatını kaybeden, yaralanan, evini barkını kaybeden vatandaşlarımız için de büyük üzüntü duymaktayız.

Adını yaşatmak için kurduğumuz “Salih Tatlıcı Vakfı” olarak; Devletimizin vatandaşlarımızın yaralarını sarmasına bir nebze faydası olması için, büyük bir özveri ile vatandaşımızın yardımına koşan resmi ve sivil kuruluşlara ayni ve nakdi yardımlarda bulunmaya devam ediyoruz.

Hayattaki onurlu, erdemli ve ahlaklı duruşunla kalplerimizde ilelebet yaşayacaksın.

Nur içinde uyu, mekânın cennet olsun.

Anma İlanı Yayınlarımız Hakkında

Saygıdeğer Dostlar,

Bildiğiniz gibi merhum Salih Tatlıcı’nın aramızdan ayrıldığı 22 Şubat 2009 tarihinin her yıl dönümünde ulusal bir gazetede anma ilanları yayınladık.

2020 yılından itibaren gazetede anma ilanı yayınlamak yerine; başta eğitim olmak üzere, tüm engelliler, çevre, sağlık, yaban hayatı ve denizleri koruma, açlıkla mücadele gibi toplum yaşamında önemli yeri olan ve sürekli maddi, manevi desteğe gereksinim duyan alanlarda faaliyet gösteren, başta ülkemiz olmak üzere tüm dünyada toplumsal dayanışmanın en yüce örneklerini sergileyen sivil toplum kuruluşlarına nakdi bağış yapmak uygulamasına geçme kararı aldık.

Bu kararımıza istinaden merhum Salih Tatlıcı’nın aramızdan ayrılışının 13. yılı olan bu yıl da gazetede anma ilanı yayınlamak yerine yukarıda belirttiğimiz gibi çeşitli alanlarda faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarına bağış yapmak uygulamasına devam ettiğimizi ve her fırsatta devam edeceğimizi tüm dostlarımıza ve kamuoyuna saygıyla arz ederiz.

Merhum Salih Tatlıcı 13. Ölüm Yıldönümünde Anıldı

Bizi derin acılar içinde bırakıp aramızdan ayrılan, yokluğuna alışamadığımız, yeri doldurulamayacak, hayatımızın anlamı kıymetli eşim, can dostum,

sevgili babamız seni çok çok özlüyoruz.

Her zaman zihnimizde, yüreğimizde hep yanımızdasın.

Seninle yaşıyoruz.

Mekanın cennet olsun,  kabrin nurla dolsun.

Merhum Salih Tatlıcı 12. Ölüm Yıldönümünde Anıldı

Ailemizin gözbebeği, canımız, babamız, kıymetli hayat arkadaşım.

Aramızdan ayrılışının 12. yılında seni çok özlüyoruz.

Sesin kulaklarımızda, sevgin yüreğimizde, sensiz ama hep seninleyiz.

Daima kalbimizdesin.

Ruhun şad olsun.

Merhum Salih Tatlıcı 11. Ölüm Yıldönümünde Anıldı

Kıymetli eşim ve canım babam merhum Salih Tatlıcı aramızdan 11 yıl önce ayrıldı.

Canımız, her şeyimiz merhum Salih Tatlıcı’yı her geçen gün artan bir hasretle çok özlüyoruz, sonsuz sevgiyle anıyoruz.

Kalbimizde yaşıyorsun. Her zaman yaşayacaksın…

Mekanın Cennet, Ruhun Şad Olsun, Nur İçinde Yat.

Gazetede Her Yıl Yayınladığımız Anma İlanları

Saygıdeğer Dostlar;

Bu yıldan itibaren; gazetede anma ilanı yayınlamak yerine başta eğitim olmak üzere, tüm engelliler, çevre, sağlık, yaban hayatı koruma gibi toplum yaşamında önemli yeri olan ve sürekli maddi, manevi desteğe gereksinim duyan alanlarda faaliyet gösteren, başta ülkemiz olmak üzere tüm dünyada toplumsal dayanışmanın en yüce örneklerini sergileyen sivil toplum kuruluşlarına bağış yapmak uygulamasına geçme kararı aldık.

Bu konudaki faaliyetlerimizi zaman zaman siz saygıdeğer dostlarımızın da bilgisine arz edeceğiz.

Tüm dostlarımıza ve kamuoyuna saygıyla arz ederiz.