Vakfımızdan UN Ukraine’e Babalar Günü Desteği

Her koşulda yanımızda olan, bizi sarıp sarmalayan, hayatında en güzel yeri bize ayıran, her zaman arkamızdaki güç olan kıymetli varlığımız babalarımız daima aklımızda ve kalbimizde olacaktır.

Ukrayna Halkına Yardım ve Koruma Sağlayan United Nations’a Destek Verdik

Bağışla ilgili olarak Vakfımız Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Tatlıcı: “Bu yıl babalar gününde Salih Tatlıcı Vakfı olarak; bir yılı aşkın süredir Ukrayna’da yoğunlaşan düşmanlıklar nedeniyle hayatı ve refahı tehdit altında olan, savaşın yükünü çeken sivil halkın, özellikle de bakıma muhtaç yaşlıların hayatta kalmaları için gereken araçları sağlamak için Ukrayna’da kalmaya ve Ukrayna halkına yardım ve koruma sağlamaya kararlı olan Birleşmiş Milletler ve insani yardım ortaklarından “United Nations Ukraine”  kuruluşuna bağışta bulunduk. Sevgisiyle, cömertliğiyle yolumuzu aydınlatan, öğreten, öğütleyen, destekleyen, geleceğimize alınterini katan başımızın tacı tüm babaların  “Babalar Günü” kutlu olsun.” dedi

United Nations (Birleşmiş Milletler)

Birleşmiş Milletler, 1945 yılında kurulmuş uluslararası bir kuruluştur. Şu anda 193 Üye Devletten oluşan Birleşmiş Milletler’in çalışmalarına, kuruluş şartında yer alan amaç ve ilkeler rehberlik etmektedir. Birleşmiş Milletler, hızla değişen dünyaya ayak uydurmak için yıllar içinde gelişmiştir. Ancak bir şey aynı kalmıştır: Dünya üzerindeki tüm ulusların bir araya gelebileceği, ortak sorunları tartışabileceği ve tüm insanlığın yararına olacak ortak çözümler bulabileceği tek yer orası olmaya devam etmektedir.